Sevgili Pınar ve Gishem, öncelikle sizleri bu güzel davranışınız için tebrik etmek istiyorum.Birlik duygunuz çok güzel.Bu sitede çok zaman karşılaştığım hoş olmayan çekişmelerin yanında sizin yapmaya çalıştığınız inanın takdiri hakediyor.Mutlaka sizde okuyorsunuzdur buradaki tatsız çekişmeleri; sen sağlık mesleklisin, sen üniversitelisin, sen şurda şöylesin, ben burada böyleyim vs vs.Ben 1994 İzmir S.S.K. Buca sağlık meslek lisesi çıkışlıyım ve o seneden beri ara vermeden çalıştım.Çalışırken önlisansı okudum.Daha sonrada farklı bir dört yıllık bölüm okudum.Halen Çanakkale Biga Devlet Hastanesi acil servisinde çalışıyorum.Ve istiyorum ki her meslektaşım bu işe tüm gönlünü versin, daima kendini geliştirsin, birbirini kırmadan kıskanmadan görevinin hakkını versin.Umuyorum ki sizler bu mesleği, son derece hayranlık uyandırıcı bir şekilde yerine getirecek örnek hemşireler olacaksınız, büyüklerinize de örnek olacaksınız.Ben her zaman buralardayım ve elimden gelen yardıma hazırım.sonsuz sevgilerle hoşçakalın, dostçakalın!