ben sağlık meslekte hemşirelik okuyorum... istemeyerek gittim ama şimdi iyikide hemşireliğe gitmişim diyorum...ancak hemşirelik mutlaka üniversite düzeyinde okunması gereken bir meslek o nedenle üniversiteyi mutlaka oku derim....onun yanı sıra eğer bu mesleği yapabileceğine inanıyorsan sağlık mesleğe gel derim... eğer ilerde olurda fikrini değiştirirsen yani baska bir meslek yapmak istersen baska bir bölüm seçtiğinde puanın kırılır ...ancak şöle bir imkanında var 1. sınıfı okursun kendini denersin eğer mesleğin sana göre olduğuna inanırsan devam edersin yok değil dersende düz liseya geçersin üniversitede kararını verirsin ancak söylemem gerekiyoki sağlık meslek lisesinde okumanın tadı bir baska disiplin olsun ders yönünden olsun ben lisemden oldukça memnunum
bu arada hemşirenin ne iş yaptığını sormussun hastanede gördüğün gibi ateş almak,tansiyon ölçmek,enjeksiyon yapmaktan ibaret değil öncelikle bunu bil hastayı bedenen ve ruhen bir bütün görmen gerekir ve ona göre tedavi yapman gereklidir...aslında hemşireliğin üstündeki sorumluluk bunlarda değil liseye gidersen çok iyiy anlarsın...AMA NE OLURSA OLSUN ÖNCELİKLE SEVİLEREK YAPILMASI GEREKEN BİR MESLEK......
umarım tercihinde yardımcı olmusumdur..sağlıcakla kal...
.....ÇİĞDEM HEMŞİRE......αяα∂ιğιη_şєуιη_∂єğєяι_αяαякєη_νєя∂ιğιη_ ∂єğєя_кα∂α∂ιя...