Hemsire, Hemşire, Sitesi, Becayiş, Becaiş, Hemşirelik, Sağlık, Hemşireyiz, Hemşireler, Hemsireyiz, biz

HEMSIRE YIZ.BIZ

HEMSIRE YIZ.BIZ’e hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA

KÖTÜ HABER

Son Mesajınız 19-11-2008, 13:46 hatice ebe tarafından gönderildi. 5 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki

•  14-11-2008, 12:10 84748

arkadaşlar biraz önce ankara saglıksen merkezini ardım becaiş ve eş durumunda bir gelişme olup olmadıgını sordum ve bana mutabakat varıldı diye hemen olucak diye birsey yok.3 ay içindede olur.1 yıl içindede olur .5 yıl içindede olur dediler.moralim çok bozuldu arkadaşlar.3 yıl olcak çocugumdan ayrı kalalı ve piskolojim çok bozuldu ve olmucak ,bu yıl diye imalı konuştu.demekki biz saglıkçılar bu kadar basit insanlarız.haberiniz olsun olmuyan ve olmuyacak olan becaişi arayacagınız yere birseyler yapın artık.elinizi taşın altına sokun.istifa edin sendikalardan .ne işe yarıyorlarki.............bilginiz olsun istedim.
  •  19-11-2008, 1:09 85642 Cevap 84748

Cevap : KÖTÜ HABER

teşekkürler gerçekten bunlar ne işe yarıyor.bizi ailemizi çocuklarımızı mahfettiler.neymiş aile bütünlüğü bozulamazmış.hemde nasıl bozuldu.eşimle iyice aramız açık. iki çocuğum çıldırmak üzere ve ayrıca boşanan bir dolu arkadaş.onların vebalini nasıl vereceklerve yetkililer nasıl vicdanına yediriyor bu meseleyi şaıyorum gerçekten vay türkiye vay!..................
  •  19-11-2008, 11:09 85673 Cevap 85642

DOĞRU SÖYLÜYORSUNUZ ARKDAŞLAR NEREDE EŞ DURUMU BECAYİŞ ACABA İLGİLİLER EŞLERİNDEN COCUKLARINDAN NEKADAR AYRI KALABİLİRLER ACABA MÜSLÜMANLIĞI KİMSEYE BIRAKMIYORLAR BUMU MÜSLÜMANLIK KENDİLERİNE SORUYORUM
  •  19-11-2008, 13:19 85688 Cevap 84748

ne diyelim ya insanların ağzına bir parmak bal çalıyorlar gerisi ......... işte ne olsun burası türkiye herşey köprüyü geçinceye kadar bizde artık buna göre davranırız ben iki ay önce becaiş buldum ama hiç bir açıklama ve gelişme yok ne kadar arkasına düşersek düşelim hiç bişey olmuyor bizde batmanda bilmediğimiz bi yerde eşimden çocuğumdan ayrı değilim ama yinede zor insanın doğup büyüdüğü yer olmayınca ana baba  olmayınca........................ herkese çare bulunuyor ama biz sağlıkçılara bulunmuyor çünkü biz üvey evlat muamelesi görüyoruz  bu ülkede

•  19-11-2008, 13:27 85689 Cevap 84748

peki nie devlet kadrosunda calışmaya devam ediyorsunuz. madem ailenizden cocuklarnzdan ayrısnız özellerde calışsanız az da olsa ücret ama aileniz yanınızda olur.bu benim fikrim tabii.ama merak etmişimdir bu durumu neden hala devam ediliyo diee....
  •  19-11-2008, 13:46 85692 Cevap 85689

arkadaşlar hep şikayet ediyoruz az maaş istiyorsanız evli olanlar vekil ebelik var buyrun gecin
RSS haberlerini XML olarak görüntüle

hosting : www.ikost.com Site Kuralları Web Tasarım : Nurgül Apaydın Yüksek